De coronacrisis in Noord-Brabant kan Nederland heel veel geld kosten

De coronacrisis in Noord-Brabant kan Nederland heel veel geld kosten


28 thoughts on “De coronacrisis in Noord-Brabant kan Nederland heel veel geld kosten

 1. Meer video’s en verhalen van RTL Z zien? Download nu de app: Google Play: https://r.tl/GooglePlay_RTLZ App Store: https://r.tl/AppStore_RTLZ

 2. Draait het alleen drm €€€ zet ff economie opzij en mensen de leven proberen te redden vooral kwetsbare ouderen.. Kijk maar naar mevr. Merkel trekt gelijk een duidelijk plan van aanpak tegelijk ook open en eerlijk dat deze virus uit de hand kan lopen.

 3. zo zie je maar hoe ze mensen zien werkende slaven die de staatskas moeten vullen, HET GAAT OM MENSENLEVENS!

 4. Dit soort filmpjes zijn wellicht nog erger voor economie.

 5. 🎶 " En ik loop hier alleen in een te stille stad…

 6. Coronavirus is sneller aangekomen dan je pakketje van de Ali Express😂😂😂😂😂😂

 7. En zo verdampt die "omzet top" weer door het grote economische verlies dat eraan gaat komen.. hoe ironisch.. De overheid sluit Brabant af en krijgen we verder als advies "geen handen meer schudden" lol, geef het twee weken max voor dit virus zn wilde weg is ingeslagen en niet meer te controleren is. De WHO verklaarde vandaag dat het een globale pandemie is, Merkel kondigde vandaag aan dat merendeel van de duitse bevolking besmet zal raken, en hier in NL stoppen de meeste mensen hun kop in het zand en voelen zich geergerd omdat hun dagelijkse bubbel wordt verstoord. Typsich weer.

 8. Als landbouw hier niet geteld wordt, waarom dan wel als het over stikstof gaat? Dan hebben we een zondebok nodig en is de landbouw nodig om de rest de wind uit de zeilen te houden. Slecht filmpje, de getallen kloppen van geen kant!

 9. Een beetje minder Brabant is altijd goed voor Nederland.

 10. Waarom denkt Nederland alleen maar aan geld aasgieren gooi alles dicht en de grenzen ook. het gaat hier om mensen levens.

 11. Weet je wat goed is voor de economie, dat we alles lekker openhouden, onder druk van de uitbraak de zorg platleggen en dan de boel pas dichtdoen.

  Dat kost ons vast niets

 12. Lekker carnaval (feest voor geestelijke gestoorde mensen met een verstand van een 3 jarige) gevierd als kleine kinderen terwijl Carona al 6 weken hot topic was! En nu huilen!

 13. You people wanna fucking live and keep your families alive or keep the economy booming? DONT MAKE IT TOO EASY FOR PUBLIC TO FINALLY TAKE ACTION.

 14. Brabanders zijn “reserve-Belgen”. Dus geen Nederlanders.😂

 15. Droppen we gewoon al die gelukzoekers per vliegtuig terug in Afrika, midden Oosten en Afghanistan, dat scheeld ons minstens 10 miljard euro per jaar.

 16. Het vervelende is gewoon dat het de economie raakt maar als we niet optijd maatregelen nemen gaan we over een veel langere periode economische klachten ervaren, nu even door de zure appel bijten en een paar weken op slot en daarna weer door als we zo doorgaan word het alleen maar verspreid en gaat het alleen nog maar langer duren om de economie weer vol op draaiende te houden.

 17. Hoezo pakt niemand meer de topjaar af. Nou 2 maanden je zaak dicht en heel je winst van 2019 weg.

 18. Lol nog meer voedselbanken en kringloopwinkels en zelfmoorden. Hollanders boterhammmm zelfmmmmooorrrddddd

 19. Het gaan alleen om economie en niet om de gezondheid van de mensen

 20. Kut carnaval. Het moet gwn helemaal gestopt gezet worden.. Ook voor aankomende jaren. Slaat helemaal nergens op.. Ja je bent die dag piraat. En nu? -_-

 21. Heerlijk die globalisering ahahhana

 22. Ik ben zeer geschokt en moet zeggen het komt nu wel dichtbij hé.

 23. Niets over de illegale drugs productie?

 24. Het is al te laat 🦠💀🦠

 25. Aytu Bioscience doet het lekker hoor…400% rendement

 26. "De afgelopen dagen heeft China vele records verbroken, absoluut alles gewonnen, 20 miljard dollar in het eerste nieuws en ongeveer 30% van de aandelen van bedrijven in het Westen in China gekocht.

  Xi Jinping presteerde beter dan Europeanen en slimme Amerikaanse democraten. Hij speelde een geweldig spel voor de ogen van de hele wereld.

  Door de situatie in Wuhan begon de Chinese munt te dalen, maar de Chinese centrale bank nam geen maatregelen om deze ineenstorting te stoppen.

  Er waren ook veel geruchten dat China niet eens genoeg maskers had om het coronavirus te bestrijden. Deze geruchten en de verklaring van Xi Jinping dat het bereid is de inwoners van Wuhan te beschermen door de grenzen te blokkeren, hebben geleid tot een scherpe daling van de aandelenkoersen (44%) in de Chinese technologie en de chemische industrie.

  De financiële haaien begonnen alle Chinese aandelen te verkopen, maar niemand wilde ze kopen en ze werden volledig gedevalueerd.

  Xi Jinping maakte nu een grote stap, wachtte een hele week en glimlachte op de persconferenties alsof er niets bijzonders was gebeurd.

  En toen de prijs onder de toegestane limiet kwam, beval hij om ALLE aandelen van Europeanen en Amerikanen tegelijk te kopen! Toen beseften de 'financiële haaien' dat ze waren bedrogen en failliet waren gegaan. Maar het was te laat, want alle aandelen waren in handen van China, dat op dit moment niet alleen $ 2 miljard verdiende, maar dankzij de oefening opnieuw de meerderheidsaandeelhouder werd van bedrijven gebouwd door Europeanen en Amerikanen .

  Nu zijn de aandelen eigendom van hun bedrijven en zijn ze eigenaar geworden van de zware industrie waarvan de EU, Amerika en de hele wereld afhankelijk zijn. Vanaf nu bepaalt China de prijs en de inkomsten van zijn bedrijven zullen de Chinese grenzen niet verlaten, maar blijven thuis en behouden alle Chinese goudreserves.

  Zo bleken de Amerikaanse en Europese "financiële haaien" dom te zijn en binnen enkele minuten haalden de Chinezen het grootste deel van hun aandelen op, die nu miljarden dollars aan winst opleveren!

  Zo'n briljante zet in de geschiedenis van de aandelenmarkt wordt niet onthouden!
  CHECK MATE!"

 27. Laat China voor alle kosten opdraaien. 2e keer verzwijgen en informatie achterhouden. Ze mogen ook een keer nogmaals gaan eten

 28. Heerlijk! Alle racisten krijg de tering 😂😂😂😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *